Klubhus og baner

Klubhus

Som medlem har du adgang til klubhuset. Der forefindes varmt bad i omklædningsrummene. Der er køleskab til fri afbenyttelse, men vi sælger ikke drikkevarer pga. risiko for indbrud. Når klubhuset forlades, bedes du venligst rydde op efter dig, lukke vinduer, slukke lys samt lukke yderdøren.

Ved indmeldelse bestales et depositum på 50 kr. for en nøgle, der kan anvendes både til klubhus og baner. Depositum betales tilbage, når nøglen fra den foregående sæson returneres. Der er nøgleombytning på tilmeldingsaftenen når ny sæson begynder, så gem nøglen!

Vedligeholdelse af baner

Alle bedes hælpe til med at vedligeholde vore baner ved at følge disse punkter:

Er der fejl på banerne, som ikke kan udbedres, så skriv det venligst på fejlmeldingsskemaet i klubhuset.

Vandingsanlæg

Banerne er udstyret med automatisk vandingsanlæg. Der bliver grundvandet om natten, hvilket betyder, at vi ikke mister så meget vand ved fordampning som ved vanding om dagen.

Såfremt banerne er tørre i overfladen, kan der korttidsvandes, hvilket sker fra klubhuset ved at trykke på knappen for den pågældende bane. Man må kun vande på en bane ad gangen, da vandingsanlægget er udstyret med trykforstærker, som kun kan trække en bane ad gangen.

Vanderne skal stå lodret og er meget følsomme over for snavs m.v., så undlad venligst at snøre sko o.l. på vanderne. Er der fejl på vandingsanlægget, så skriv det venligst på fejlmeldinsskemaet i klubhuset.

Bane 1 og Klubhuset